Používame cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více info

cs en

Projekt REZIDENCE ZELENÉ ÚDOLÍ, V Kněžívce, Praha - Tuchoměřice

Cena v RK
Ulice: Tuchoměřice
Okres: Praha
Kraj: Hlavní město Praha
Druh: Developerské projekty
Typ: Prodej
Typ projektu: Bytová výstavba

Popis developerského projektu

REZIDENCE ZELENÉ ÚDOLÍ


Hledáte dokonalé místo pro vlastní bydlení nebo bezpečnou investiční příležitost? Rezidence Zelené údolí v těsné blízkosti Prahy 6 je tím pravým místem pro vás.

Pečlivě navržené dispozice:

  • Pečlivě jsme prošli všechny dispozice a efektivně využili každý metr plochy, aniž bychom museli slevit z vysokých standardů. V projektu naleznete účelné 1+kk, vhodné nejen pro vlastní využití, ale také jako investici pro další pronájem.

Kvalita a úspora:

  • Všechny jednotky jsou vybaveny standardem COMFORT, který nabízí voděodolné plovoucí podlahy, velkoformátové obklady a sanitu od prověřených dodavatelů. O úsporu se postarají také moderní okna s tepelně izolačním trojsklem.

Lokalita s budoucností:

  • Skvělá lokalita a příroda v bezprostředním okolí. Téměř všude dojedete pěšky nebo na kole. Jen kousek od domu naleznete parky, hřiště, restaurace a krásná místa pro odpočinek i zábavu. Užívejte si klidu a pohody s metropolí na dosah.

Kuchyně na přání:

  • Ať už jedničku kupujete pro vlastní využití, nebo jako investici, můžete si ji od nás nechat vybavit kuchyní na míru. S naším zkušeným partnerem jsme pro vás navrhli několik variant moderních kuchyní určených pro tento projekt.

Garance ceny:

  • Vybranou jednotku vám na 2 dny bezplatně a nezávazně předrezervujeme. Vy tak máte čas si všechno v klidu promyslet a zeptat se nás na všechno, co vás zajímá. Po podpisu Smlouvy o smlouvě budoucí kupní od nás získáte garanci nezvýšení ceny.

Investiční příležitost:

  • Díky strategické poloze a blízkosti Prahy jsou jednotky vhodné hlavně jako investice do budoucnosti. Jako důkaz, že této lokalitě věříme, nabízíme investorům Garantovaný výnos ve výši až 6% p.a.

Lokalita

Malebnou obec Tuchoměřice charakterizuje jedinečné spojení přírody a dobré dostupnosti. Za domem protéká Únetický potok a od severovýchodu na západ se za obcí rozprostírá středočeská krajina posetá poli a vesnicemi. Například hrad Okoř je zhruba šest kilometrů daleko, okolí nabízí také množství cyklostezek. Na druhé straně je, „co by kamenem dohodil,“ outletové centrum, v jehož blízkosti vyrůstá nový supermarket nadnárodního řetězce.

Pražské letiště se nachází tři až pět minut jízdy autem, cesta do centra Prahy trvá zhruba 30 minut, městskou hromadnou dopravou kolem třičtvrtě hodiny. V Tuchoměřicích je mateřská i základní škola a hlavně plno míst, kde lze klidně trávit volný čas. Nedaleko umístěné Zoopark Zájezd nabízí plno netradičních zážitků a na krásné procházky nebo na přírodní koupaliště se můžete vydat do Divoké Šárky.

Aktuálně v nabídce: Ubytovací jednotky: 14

Energetická náročnost budovy: B

Cena v RK

Termín dokončení: 2. čtvrtletí 2024

Byty standard: COMFORT - Váš nový byt předáme vždy v té nejvyšší kvalitě. V obytných místnostech naleznete plovoucí podklady, čistě vymalované a v chodbách položenou kvalitní dlažbu. Koupelna a toaleta je vždy osazena pečlivě vybranou sanitou, dlažbou a obklady

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodí
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 
Číslo:
Počet izieb: 1
Obytná plocha: 21.12 m2
Poschodí: 2
Balkón/Lodžia: - / -
Terasa:
Celková plocha: 21.9 m2
Stav: aktivní
Cena: Cena v RK

Doplňující informace

Status:
aktivní
Vlastnictví:
osobní
Užitná plocha:
21.12 m2
Stav:
Ve výstavbě
Počet pokojů:
1
Energetický certifikát:
B
Výtah:
ano
Celková plocha:
21.9 m2
Inženýrské sítě:
ano

Podívejte se na mapě

Makléř

Rádi vám poradíme

Podobné nemovitosti