Používame cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více info

cs en

Projekt PRIME VRŠOVICE, Kubánské náměstí, Praha 10 - Vršovice

Ulice: Vršovice
Obec: Praha 10
Okres: Praha
Kraj: Hlavní město Praha
Druh: Developerské projekty
Typ: Prodej
Typ projektu: Bytová výstavba

Popis developerského projektu

Projekt Prime Vršovice


Na rozhraní tradičních pražských čtvrtí Vršovic a Vinohrad naleznete projekt Prime Vršovice, který nabízí účelné jednotky vhodné nejen pro vlastní využití, ale také jako bezpečnou investici pro další pronájem.

Původní budova, umístěná v klidné ulici Bajkalská, po své rekonstrukci nabídne 68 jednotek o dispozici 1+kk. Dispozice jsou připraveny tak, aby nabídly maximum ze své plochy a přinášely majitelům a novým obyvatelům jejich plné využití a komfort.

Všechny jednotky jsou zařízeny praktickým standardem, v jehož základě jsou odolné plovoucí podlahy, velkoformátové obklady a sanita od prověřených výrobců. Na přání lze jednotku dovybavit i kuchyňkou osazenou moderními spotřebiči, která byla navržena přímo pro tento projekt.

Projekt Prime Vršovice nabízí unikátní investiční příležitost. Nabídka menších jednotek v této oblasti je velmi omezená a nové projekty zde téměř nevznikají. Protože této oblasti věříme, nabízíme všem investorům garanci výnosu až 5% p.a. Navíc se postaráme io kompletní správu vaší nové nemovitosti.

Tato trendová lokalita je oblíbená jak u místních obyvatel, tak mladších lidí a studentů hledajících pronájem v Praze. V okolí se nachází plno restaurací, kaváren, parků a dalších skvělých míst nabízejících zábavu, nákupní možnosti, sportoviště a místa pro aktivní trávení volného času.

Do samotného centra Prahy se lze dostat během pár minut pohodlně tramvají nebo na kole. Díky těmto výhodám je oblast Vršovic také hojně vyhledávána zahraničními turisty, kteří hledají krátkodobé ubytování prostřednictvím služeb zprostředkovávajících pronájem nemovitosti.

Lokalita

Kubánské náměstí je téměř v centru města, ale bez davů turistů. Vše, co potřebujete, máte na dosah ruky. Nákupní možnosti, farmářské trhy, kulturu, kina, restaurace, alternativní kluby a kavárny, vinárny, ale i veškerou občanskou vybavenost, jako jsou úřady, lékař nebo nemocnice. V této lokalitě je automobil naprosto zbytečný, protože všude dojedete pohodlně chodit za pár minut.

Na vzdálenější místa se dostanete například na sdíleném kole nebo pomocí MHD. Zastávka tramvají a autobusů je téměř u domu. K nejbližší stanici metra je to jen 3 minuty jízdy tramvají. K výletům za Prahu můžete využít například vlak, jehož zastávka je 15 minut chůze od domu. Pro větší nákupy lze zajet do Nákupního centra Eden, které je vzdáleno 10 minut chůze. Koncerty a sportovní utkání na vás čekají 700 metrů od domu v Sinobo Stadium. V centru Vršovic se rozhodně nudit nebudete.

V nabídce aktuálně 22 bytů

  • Dispozice 1+kk
  • Rozloha od 18,10 m2 do 25,50 m2

Cena od 3 556 924 Kč

  • Ke všem jednotkám je nutné dokoupit sklep v ceně od 134 250 Kč

Termín dokončení: 3. čtvrtletí 2024

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodí
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 
Číslo:
Počet izieb: 1
Obytná plocha: 17.5 m2
Poschodí:
Balkón/Lodžia: - / -
Terasa:
Celková plocha: 18.1 m2
Stav: aktivní
Cena: 3 556 924 CZK

Informativní úvěrová kalkulačka

Doplňující informace

Status:
aktivní
Vlastnictví:
osobní
Užitná plocha:
17.5 m2
Zastavěná plocha:
18.1 m2
Stav:
Ve výstavbě
Počet pokojů:
1
Energetický certifikát:
G
Sklep:
ano
Výtah:
ano
Celková plocha:
18.1 m2
Počet sklepů:
1
Inženýrské sítě:
ano

Podívejte se na mapě

Makléř

Rádi vám poradíme

Podobné nemovitosti