Používame cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více info

cs en

Pronájem, Kanceláře, 306m² - Praha 8 - Libeň

345 CZK/m2/měsíc
+ servisní poplatky ( kanceláře ) 115Kč/m2/měsíc + DPH, parkovací místo ( volitelné ) 115EUR/místo/měsíc + DPH, + služby ( parking ) 440, -Kč/místo/měsíc
Druh: Komerční nemovitosti
Typ: Pronájem
Typ objektu: Kanceláře
Jiné:

Popis nemovitosti

Nabízíme pronájem moderních kancelářských prostor s krásným výhledem na centrum Prahy, s restaurací a střešní terasou o celkové výměře 306m2 v 8NP ( anebo 372m2 v 11NP, resp. 384m2 v 7NP ) v administrativní budově Harfa Office Park. Flexibilní kancelářské prostory/řešení ve vysokém standardu, tj. prostory lze využívat buď jako otevřený větší prostor open space, samostatné/oddělené kancelářské jednotky, či v kombinaci obou možností dle potřeb klienta.

Reprezentativní kancelářské prostory nabízí klidné místo na práci s perfektní dopravní dostupností.

Administrativní budova Harfa Office Park je jedinečná díky architektonickému provedení, širokým podlažím a výhledům na Prahu. Velkým plusem je dostatečná parkovací kapacita a výborná dostupnost městskou hromadnou dopravou. Harfa Office Park je oblíbeným pracovním místem, neboť vedlejší nákupní centrum Galerie Harfa nabízí svým zaměstnancům široké spektrum služeb.

Komplex nabízí kancelářské prostory ve vysokém technologickém standardu. Komfort pro zaměstnance je zajištěn dostatkem relaxačních zón. Velkým benefitem je prostorné podzemní parkoviště s více než třemi sty parkovacími místy.

Flexibilní kancelářské prostory „A“ specifikace:
LEED Gold certifikace
24/7 recepce umístěná v reprezentativním lobby
Zdvojená podlaha ve všech kancelářích
Snížené podhledy
4 výtahy
Sprinklery a požární hlásiče
Bezpečnostní kamerový systém

Lokalita:
Harfa, dynamická lokalita s obrovským potenciálem. Okolí Harfy je dynamicky se rozvíjející část Prahy, která se stává novým centrem obchodu a podnikání. Sídlí zde mnoho úspěšných českých i nadnárodních firem, k dispozici je celá řada obchodů, bytových a administrativních budov, zelených ploch, relaxačních zón a sportovišť. Na tomto strategickém místě je umístěna i administrativní budova administrativního komplexu.

V těsném sousedství budovy se nachází obchodní centrum Galerie Harfa se 160 obchody na třech podlažích. Kavárny, restaurace a unikátní terasa pod otevřeným nebem, kde je stále živo. Na dosah budovy je i O2 Arena, víceúčelová hala s kapacitou 18 000 míst, která je dějištěm spousty sportovních událostí, kulturních a zábavních akci, koncertů a veletrhů. V blízkosti najdete i nové multifunkční kulturní a kongresové centrum 02 Universum.

Bohatá volnočasová infrastruktura:
Zábava, kvalitní gastronomie či sportovní vyžití včetně fitness s wellness - vše na dosah. Různorodé restaurace a kavárny v okolí. Pestrý foodcourt v sousední Galerii Harfa či street food na Terasách Harfa. Blízkost obchodního centra Galerie Harfa se 160 obchody a hypermarketem Albert a spousty dalších obchodů v okolí.

Perfektní dopravní dostupnost:
Harfa nabízí skvělou dopravní dostupností. Do kanceláří se dostanete velmi snadno vozem i městskou hromadnou dopravou. Stanice metra Českomoravská je vzdálena pouze pár minut chůze, tramvajová zastávka Ocelářská se nachází přímo u vstupu do budovy.

Více informací na dotaz.

Doplňující informace

Status:
aktivní
Stav:
novostavba
Celková plocha:
306 m2
Zateplený objekt:
ano
Počet podlaží:
11
Výtah:
ano
Energetický certifikát:
C
Klimatizace:
ano
Parkování:
vlastní vyhrazené
Materiál:
Smíšené
Zateplený objekt:
ano

Podívejte se na mapě

Makléř

Rádi vám poradíme

Podobné nemovitosti