Používame cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více info

cs en

Pronájem, Kanceláře, 365m² - Praha 4, Kačerov

365 CZK/m2/měsíc
+ služby ( záloha ) 75Kč ( +DPH ) / m2/ měsíc + parkování ( volitelné ) 100Eur (+DPH ) / místo/ měsíc
Ulice: Jihlavská
Obec: Praha 4
Okres: Praha
Kraj: Hlavní město Praha
Druh: Komerční nemovitosti
Typ: Pronájem
Typ objektu: Kanceláře

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu klimatizované kancelářské prostory s dostatkem denního světla, v energeticky úsporné budově ( moderní kancelářský komplex ) o celkové užitné ploše 365m2 v 3NP v bezprostřední blízkosti dálnice a přímým sjezdem až k parkovišti komplexu.

Komplex nabízí využití nejnovějších technologií, originální architekturu a především atraktivní lokalitu na dosah centra města . Kartový přístupový systém, ostraha 24/7, technická údržba objektu, úklidová služba, EPS, sprinklery, bezpečnostní kamerový systém, parkovací místa pro návštěvníky a hosty. Výborná dopravní dostupnost, centrum v dosahu 10minut, stanice metra v bezprostřední pěší vzdálenosti.

V přízemí budovy možno využít konferenční sály, kavárnu. Pro návštěvníky je k dispozici samostatný výtah propojující prostory parkovacích stání v podzemních podlaží s recepcí.

K dispozici ihned.

Více informací na dotaz.

Doplňující informace

Status:
aktivní
Vlastnictví:
osobní
Stav:
novostavba
Celková plocha:
365 m2
Zateplený objekt:
ano
Počet podlaží:
7
Výtah:
ano
Klimatizace:
ano
Parkování:
vlastní vyhrazené
Materiál:
Smíšené
Zateplený objekt:
ano

Podívejte se na mapě

Makléř

Rádi vám poradíme

Podobné nemovitosti