Používame cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více info

cs en

Pronájem, Kanceláře, 1371m² - Praha - Nusle

370 CZK/m2/měsíc
+ servisní poplatky 125Kč, -/m2/měsíc + DPH, parkovací místo ( volitelné ) 110EUR, -/místo/měsíc + DPH
Ulice: Doudlebská
Obec: Praha 4
Okres: Praha
Kraj: Hlavní město Praha
Druh: Komerční nemovitosti
Typ: Pronájem
Typ objektu: Kanceláře

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu moderní, klimatizované kancelářské prostory třídy A o výměře 1371 m2 v 3NP v moderní devítipatrové budově, která díky svému architektonickému pojetí nabízí na většině pracovních míst po celý den přirozené denní světlo. Ve třech nejvyšších patrech se nachází střešní terasy nabízející hezký výhled na Prahu 4.

K vybavení administrativního komplexu patří recepce, restaurace, kantýna, tři vysokorychlostní výtahy, podzemní parkování, střešní terasy, centrální vzduchotechnika s možností individuálního ovládání teploty, klimatizace otevíratelná okna v části budovy, snížené podhledy, dvojité podlahy, vstup do budovy 24/7 pomocí elektronického vstupního systému, bezpečnostní ostrahu budovy 24/7.

Budova nabízí flexibilní řešení prostor, které mohou nájemci využívat formou jednotlivých oddělených uzavřených kanceláří či možnosti vytvoření open space prostoru.

Administrativní budova Polygon House je situovaná v kancelářské čtvrti Prahy 4 - Pankráci. Lokalita nabízí vynikající dopravní dostupnost, snadný přístup ke stanici metra linky C - Pankrác, k autobusové zastávce v pěší vzdálenosti, rovněž dobré spojení s dálnicí D1 či dobré dostupnosti automobilem. V podzemních garážích budovy jsou k dispozici parkovací místa. V dosahu se nachází obchodní centrum Arkády Pankrác s veškerou občanskou vybaveností.

Energetická třída budovy B.

K dispozici ihned.

Více informací na dotaz.

Doplňující informace

Status:
aktivní
Vlastnictví:
osobní
Stav:
novostavba
Celková plocha:
1371 m2
Zateplený objekt:
ano
Počet podlaží:
9
Výtah:
ano
Energetický certifikát:
B
Klimatizace:
ano
Materiál:
Smíšené
Zateplený objekt:
ano

Podívejte se na mapě

Makléř

Rádi vám poradíme

Podobné nemovitosti