Používame cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více info

cs en

Prodej, Rodinné domy, 146m², Strančice, Praha - východ

Obec: Praha 9
Okres: Praha
Kraj: Hlavní město Praha
Druh: Domy
Typ: Prodej
Typ domu: Rodinný dům

Popis nemovitosti

Zprostředkujeme k prodeji novostavbu, nejexkluzivnější v projektu vzhledem k velikosti a umístění ( aktuálně ve výstavbě ), moderního nízkoenergetického dvojdomu ( 1/2 ) dispozice 5+kk v novém rezidenčním projektu situovaném na dosah Prahy.

Dům nabídne designovou koupelnu, luxusní velkoformátové obklady v dekoru kamene, prostornou vanu, chytré baterie, LED osvětlení u podlahy, prosluněný obývací pokoj, terasu, řadu doplňků v exteriéru i interiéru, podlahové vytápění, vinylovou podlahu v dekoru přírodního dřeva, francouzská okna, zimní zahradu, promyšlenou dispozici, dvě parkovací stání, nadčasový design, přípravu na instalaci nabíječky pro elektromobil.

Benefitem tohoto domu jsou velká zahrada, sousedství s lesem, dostatek soukromí, vlastní příjezdová cesta.

Lokalita poskytuje pestré sportovní vyžití v podobě cyklostezky, in-line dráhy a v zimě běžkování. Díky své poloze se nachází přímo na vlakové trati, za pouhých 30 minut se snadno dostanete do centra Prahy, autem za 15 minut.

Strančice nabízejí hezké bydlení pro rodinu s dětmi a zároveň přírodu v těsné blízkosti. V místě školka, lékárna, restaurace, fitness, vše ostatní v nedalekých Říčanech.

K nastěhování II.Q.2022.

Více informací na dotaz.

Informativní úvěrová kalkulačka

Doplňující informace

Status:
aktivní
Vlastnictví:
osobní
Stav:
novostavba
Celková plocha:
146 m2
Užitná plocha:
146 m2
Počet pokojů:
5
Energetický certifikát:
B
Parkování:
vlastní vyhrazené
Terasa:
ano

Podívejte se na mapě

Makléř

Rádi vám poradíme

Podobné nemovitosti