Používame cookies

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více info

cs en

Pronájem, Obchodní prostory, 332m² - Praha - Nusle

370 CZK/m2/měsíc
+ servisní poplatky 125Kč, -/m2/měsíc + DPH, parkovací místo ( volitelné ) 110EUR, -/místo/měsíc + DPH, bez DPH, bez poplatků
Ulice: Doudlebská
Obec: Praha 4
Okres: Praha
Kraj: Hlavní město Praha
Druh: Komerční nemovitosti
Typ: Pronájem
Typ objektu: Obchodní prostory

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu obchodní/retailovou jednotku o velikosti 332 m2 v přízemí, moderní devítipatrové administrativní budově na Praze 4 - Pankráci.

K vybavení administrativního komplexu patří recepce, restaurace, kantýna, tři vysokorychlostní výtahy, podzemní parkování, střešní terasy, centrální vzduchotechnika s možností individuálního ovládání teploty, klimatizace otevíratelná okna v části budovy, snížené podhledy, dvojité podlahy, vstup do budovy 24/7 pomocí elektronického vstupního systému, bezpečnostní ostrahu budovy 24/7.

Administrativní budova Polygon House je situovaná v kancelářské čtvrti Prahy 4 - Pankráci. Lokalita nabízí vynikající dopravní dostupnost, snadný přístup ke stanici metra linky C - Pankrác, k autobusové zastávce v pěší vzdálenosti, rovněž dobré spojení s dálnicí D1 či dobré dostupnosti automobilem. V podzemních garážích budovy jsou k dispozici parkovací místa. V dosahu se nachází obchodní centrum Arkády Pankrác s veškerou občanskou vybaveností.

Energetická třída budovy B.

K dispozici ihned.

Více informací na dotaz.

Doplňující informace

Status:
aktivní
Vlastnictví:
osobní
Stav:
novostavba
Užitná plocha:
332 m2
Zateplený objekt:
ano
Počet podlaží:
9
Energetický certifikát:
B
Klimatizace:
ano
Parkování:
vlastní vyhrazené
Internet:
Optika
Materiál:
Smíšené
Zateplený objekt:
ano

Podívejte se na mapě

Makléř

Rádi vám poradíme

Podobné nemovitosti